Cristescu vrea cît mai repede la “U”: “Vreau să joc la Cluj, chiar din retur!”


Cristescu (26 de ani) a evoluat în Liga 1 doar la FC Braşov, pentru care a marcat de 9 ori în 88 de partide

Marian Cristescu a semnat un contract cu ardelenii valabil din vară, dar anunţă că îşi doreşte să plece de acum, temîndu-se că la formaţia de sub Tîmpa nu va mai fi folosit.

– Marian, ai vreun regret că pleci de la Braşov?
– Dacă aveam regrete, nu semnam cu Universitatea! Dar simt că era nevoie de o schimbare, sînt de mulţi ani aici. Am primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar şi, în plus, la Cluj se poate face şi performanţă.

– Şumudică se teme că nu vei mai fi concentrat în retur şi că te vei gîndi doar la noua ta echipă…
– Eu voi fi acelaşi, în cazul în care voi rămîne. Adevărul este că vreau să plec încă din această iarnă la noua mea “casă”. O să mă acomodez mai repede cu noii colegi. Sper din tot sufletul să se înţeleagă cluburile.

– Cum se va descurca Braşovul fără tine, fără Chipciu şi fără alţi jucători care au plecat în pauza de iarnă?
– Nu vorbesc de alţii, dar eu cred că şi cu mine, şi fără mine, echipa va arăta la fel. Nu sînt nici vreun Messi… Nici nu ştiu dacă mai joc, se ştie cum se procedează în România cu oamenii care nu prelungesc contractul. Oricum, Şumi e un antrenor foarte bun, va salva echipa fără probleme, nu ne “lasă” alţii să retrogradăm.

“În 2012 îmi doresc ca Braşovul să se salveze de la retrogradare şi să joc cu Universitatea Cluj în cupele europene” (Marian Cristescu, FC Braşov)


Leave a Reply

Your email address will not be published.