Ilijoski si Davide, la FC Brasov!


Citeşte mai mult...Atacantul macedonean Blaze Ilijoski (foto) si mijlocasul portughez Davide Alexandre Pinto Dias au sosit in aceasta dimineata la Brasov si vor semna in zilele urmatoare contracte cu FC Brasov.

„Ilijoski şi Davide Dias sint doi jucatori buni care pot aduce un plus echipei. Ilijoski este international macedonean si a avut evolutii apreciate in ultimul an, iar Davide Dias este un jucator care are avantajul ca poate evolua pe mai multe posturi la mijlocul terenului. Imi doresc ca cei doi jucatori sa semneze contractele cu FC Brasov”, a declarat antrenorul Marius Sumudica, pentru site-ul oficial al clubului.

Ilijoski (27 de ani) si-a inceput cariera la Rabotnički si a mai evoluat la Incheon United si Gangwon FC, ambele echipe din Coreea de Sud, iar ultimul club la care a evoluat este Metalurg Skopje. Blaze Ilijoski are sase selectii in echipa nationala a Macedoniei pentru care a marcat un gol. Davide Alexandre Pinto Dias (28 de ani) a evoluat in Portugalia la Estrela Amadora, Braga si    Naval, iar in ultimul sezon a jucat in Cipru la Apollon Limassol.

fcbrasov.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.