Bruno Madeira visează frumos


„Aş vrea să joc la Barcelona sau Real Madrid, însă sunt conştient că este aproape imposibil acest lucru”, a menţionat mijlocaşul echipei FC Braşov

Înlocuitorul chilianului Juan Toloza pe postul de mijlocaş defensiv,

portughezul Bruno Maderia a arătat în prima parte a campionatului că este unul dintre fotbaliştii care nu trebuie să lipsească din linia mediană. În Antalya, Bruno este unul dintre cei mai activi jucători, fiind lider detaşat la alergări.
„De când m-am apucat de fotbal, mi-a plăcut să fiu primul, atât la antrenamente, cât şi la jocuri. Un model pentru mine este Gennaro Gattuso, dar îi apreciez şi pe Makelele, Vieira sau Xabi Alonso, care sunt fotbalişti extraordinari. În perioada în care am evoluat la Penafiel, colegii chiar mă porecleau Gattuso pentru determinarea şi agresivitatea pe care o aveam la antrenamente şi la meciuri. Se întâmplă să şi faultez, acesta este un risc în postul meu, însă niciodată nu o fac cu intenţia de a accidenta adversarul”, a declarat Bruno Madeira pentru site-ul oficial al „galben-negrilor”.
El a vorbit şi despre returul Ligii 1 şi obiectivele „stegarilor”: „Trebuie să avem încredere în jucătorii noi veniţi, să formăm un grup unit şi să ne îndeplinim obiectivul, să terminăm între primele 10 echipe ale campionatului. Cred că avem un lot de valoare, dar trebuie să demonstrăm şi pe teren acest lucru. Cred că venirea la FC Braşov este un pas înainte în cariera mea. Evoluez la o echipă importantă din Liga 1 şi vreau să ajut cât pot de mult. Visul meu este să joc la Barcelona sau Real Madrid, însă sunt conştient că este aproape imposibil de îndeplinit”.

Două antrenemente
Altfel, ieri, „stegarii” au avut programate două antenamente în cantonamentul din Antalya. Primul a avut loc la sala de forţă a Hotelului „Papillon Ayscha” şi a fost condus de preparatorul fizic Gheorghe Bărbulescu. Cel de-al doilea, în care jucătorii au lucrat şi cu mingea, s-a desfăşurat aseară, la baza sportivă „Papillon Sports Center”.

Lucian POP myTex.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.