Au spart gheatza


 Le multumesc lui Orazio Flo si Dumitru Scarlat care au avut bunavointa sa fie primii care sa comenteze pe acest blog. Ii astept in continuare cu multa placere. Bucuria imi e cu atit mai mare, aflind ca, iata se mai poate gasi cite-un stegar , doar dupa un steag. Daca i-ar face placere si lui sa scrie citeva rinduri, ar fi grozav. Stiu ca am plecat foarte multi si mai stiu foarte bine cum fiecare incearca sa regaseasca pe undeva urme despre timpul petrecut pe stadion, in deplasari, sau dupa meci pe la vreo terasa sau circiuma.

 Lucrurile astea nu le gasesti din pacate prin arhive oficiale, ci le mai poti afla doar de la cei care le-au trait atunci. Ne e dor de toate aceste lucruri si de aceea am considerat ca cineva trebuie sa dea tonul si la melodia asta retro..

 Imi pare rau ca ma misc asa de greu in ceea ce priveste blogul, va mai suporta multe modificari si va mai dura pina sa-l aduc in starea pe care mi-o imaginez eu. Imi pare insa bine ca l-am inceput asa, fiindca astfel mi-a luat posibilitatea de a ma razgindi. ( a cita oara ?)

 Multumesc inca o data pentru participare, pentru intelegere, si sper sa mai avem parte doar de surprize placute pe-aici.

Hai ai nostri !


Leave a Reply

Your email address will not be published.