Atac la Batrana Doamna


Scan 6Uite ca am ajuns cum necum si in play off of of of. Jos palaria pentru toti cei care se lupta sa dovedeasca ca Steagu merita sa ramina un club care sa-si duca mai departe traditia cu mindrie, asa cum au dovedit-o recent prin daruire si devotament. Publicul nu va uita lucrul asta ci din contra va aprecia tot mai mult sportivii de genul acesta. Eu sper ca la finalul campionatului sa ne putem bucura atit de promovarea in liga 1-a cit si de scaparea de falimentul pe care il prezic atitia.

Vom incepe turul play-off-ului la Arad. Am citit despre ultima deplasare a galeriei noastre ia Arad si nu prea mi-a placut. Din amintirile mele echipa aradeana a avut o comportare excelenta in campionat, mai ales  prin anii 1970 cei mai cunoscut jucator al lor fiind Flavius Domide. Inainte de asta l-au avut la club si pe Iosif Petschovschi caruia in semn de omagiu, ziarul „Sportul“ a instituit in 1968 o cupa transmisibila „Trofeul Petschovschi“ care se acorda anual orasului care ocupa primul loc in clasamantul sportivitatii.

Scan 1

La nivelul galeriilor, ne-am inteles mereu foarte bine cu ei si-mi amintesc ca la un moment dat eram chiar galerii „infratite“ insa nu-mi aduc aminte amanunte despre asta. Nu am avut niciodata probleme la ei si nici ei la noi. Interesant este ca noi ne intelegeam si cu cei de Poli. Timisoara, care le sunt lor rivalii traditionali.Scan 2

Si clubul lor a avut de suferit in ultimul timp o serie de schimbari, insa iata ca au reusit sa revina si sa-si doreasca sa revina acolo unde au fost odata. Sper totusi sa le-o luam de data asta inainte.

 

Scan 3

Nu cunosc exact statistica rezultatelor in meciurile cu ei, insa cred ca suntem undeva la egalitate. Din perspectiva ultimelor jocuri cu ei, am impresia ca n-ar fi o surpriza sa cistigam chiar si la Arad, lucru pe care il astept cu incredere, mai ales dupa ce am constatat determinarea cu care lupta in ultimul timp ai nostri.

 

Scan 4

Am observat de asemenea ca apare un nou „ trend“ in ceea ce priveste numele cluburilor de fotbal de la noi, pentru reluarea unor denumiri mai vechi asa cum mai sunt si azi percepute in memoria suporterilor. Ma mai intreb inca, daca pe linga Batrina Doamna, ar mai avea de ex. cineva „curajul“ la un „Steagul Rosu“. Stiu foarte bine ce inseamna lucrul asta din punct de vedere financiar (regulile federatiei, inregistrarea marcii etc.) insa mie mi-ar face placere. Poate nici nu e acum momentul potrivit sa vorbesti despre asta, dar mai sti ? Pina atunci sa stringem pumnii clubului nostru sa evite falimentul si sa reuseasca promovarea mult dorita.

Hai ai nostri, Hai Steagu Rosu !


Leave a Reply

Your email address will not be published.