Am gasit un grup bun la Brasov


davide_blazeAtacantul Blaze Ilijoski si mijlocaşul Davide Dias au efectuat astazi primul antrenament cu echipa. Blaze Ilijoski (foto dreapta) a declarat ca a ales sa vina la Brasov dupa ce a discutat cu antrenorul Marius Sumudica.

,,Am ales Braşovul, pentru că am primit o ofertă bună şi pentru că antrenorul Marius Şumudică a vorbit cu mine şi mi-a dat încredere. Nu ştiu prea multe despre Liga I , dar am inteles ca nivelul este destul de ridicat. Sper să confirm asteptarile si sa ajut echipa.

Am găsit un grup bun şi sunt convins ca nu vom avea probleme cu retrogradarea”, a declarat Blaze Ilijoski. La randul sau, mijlocasul Davide Dias (foto stanga) este convins ca FC Brasov va termina campionatul în prima parte a clasamentului.. „Am venit la Braşov pentru că s-a ivit această oportunitate în cariera mea. Am mai avut şi în trecut o ofertă de la un alt club din România însă atunci am ales să joc în altă parte. Nici nu se pune problema să nu ne salvăm de la retrogradare. Avem o echipă bună, un antrenor bun şi cred că vom termina clasamentul în prima parte a lui .Ştiu ca in Romania  joacă foarte mulţi jucatori portughezi. Îl cunosc pe antrenorul lui CFR Cluj, Jorge Costa, care m-a antrenat la Braga, cu Mario Felgueiras am fost coleg la Braga, iar pe Nuno Viveiros îl ştiu de la echipa naţionala de tineret, unde am jucat împreună”, a declarat Davide Alexandre Pinto Dias.


Leave a Reply

Your email address will not be published.