A murit Iosif Kovacs!


Fotbalul braşovean este în doliu, după ce azi noapte, Iosif Kovacs, preşedintele clubului FC Braşov a murit la doar 57 de ani, la Spitalul Sfîntu Constantin, după o lungă suferinţă.

„Am pierdut un prieten”

Omul de fotbal, Ilie Luca, cel care a lucrat împreună cu Iosif Kovacs la FC Braşov, a declarat cu lacrimi în ochi că îi este aproape imposibil să vorbească despre bunul său prieten, la timpul trecut. „Este o mare pierdere pentru mine, pentru că dincolo de omul de fotbal, eu am pierdut un bun prieten. Încă nu pot să cred că trebuie să vorbesc de el la trecut. Sînt răvăşit sufleteşte şi mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite, care să îl descrie pe acest om. Kopec, cum îi spuneam eu, a fost un om vesel, un om pe care nu l-am auzit vreodată certîndu-se cu cineva. Nu îmi vine să cred că nu mai este. E o mare, foarte mare pierdere pentru lumea fotbalului şi nu numai. Sper ca familia să treacă cu bine peste această grea suferinţă. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nu mai pot spune altceva acum, mă doare sufletul că trebuie să vorbesc despre el la trecut“.

„Doamne, ce pierdere!”

Un alt om alături de care Iosif Kovacs a stat ani la rînd la FC Braşov, este actualul observator de fotbal, Romeo Paşcu. „Plîng de cînd am aflat. Nu îmi vine să cred că s-a dus. Ce pierdere, ce pierdere, Doamne, nici nu pot vorbi! Un om extrasordinar, un caracter deosebit. Mare om a fost Iosif Kovacs şi este mare păcat că a plecat atît de devreme dintre noi“.

“Trăim momente tragice”

Aflat în Antalya, cu echipa FC Braşov, antrenorul Marius Şumudică a declarat: “Traim momente tragice. FC Braşov a pierdut un om de mare valoare. Chiar dacă am lucrat mai puţin cu dînsul pot spune ca era un conducator de marcă, un adevarat profesionist. Sîntem alaturi de familie in aceste clipe dificile. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs. Nu te vom uita niciodată!’’.

Cu banderola negre

Echipa FC Braşov va juca astăzi, de la ora 14.15, cu cehii de la Sigma Olomouc,purtînd banderole negre pe braţ.(Monitorul Expres)

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.