Mateiu: ‘’ Trebuie sa-mi fac datoria pe orice post’’


matIn ultimele meciuri de pregatire din Antalya, mijlocasul Alexandru Mateiu a fost reprofilat pe postul de fundas dreapta, in conditiile in care Ciupe si Velayos nu au fost complet refacuti.

Mateiu spune ca s-a acomodat cu acest post si spune ca in retur doreste sa joace in cat mai multe meciuri. ‘’Joc acolo unde ma pune antrenorul, eu trebuie sa-mi fac datoria pe orice post. La inceput a fost mai greu sa joc pe acest post, insa acum m-am acomodat, stau mai bine in teren, astfel ca este din ce in ce mai bine si acum chiar imi place sa joc fundas dreapta. Fizic stau foarte bine, pot spune chiar ca niciodata nu am fost asa pregatit ca acum. Aici, in Antalya, putem sa punem toate lucrurile la punct, pentru ca, la inceputul returului, sa fim pregatiti din toate punctele de vedere.

Pentru retur imi doresc sa joc cat mai multe jocuri, insa pana la urma totul depinde doar de mine, pentru ca antrenorul va trimite in teren cei mai in forma jucatori. Suporterilor le promit ca vom avea un start bun de campionat si ca vom obtine mai multe puncte decat in prima parte a sezonului. Atmosfera este foarte buna la lot, avem un grup unit si cred ca putem face o figura frumoasa in retur. Pandurii este o echipa buna, dar nu concepem decat varianta victoriei, pentru ca vrem sa urcam cat mai rapid in clasament. Indiferent daca se amana sau nu startul campionatului, noi trebuie sa castigam meciul cu Pandurii’’, a declarat Mateiu, pentru site-ul oficial al FC Brasov. (fcbrasov.ro)

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.