Final de cantonament


sumanJucatorii lui FC Brasov au programate marti ultimele doua sedinte de pregatire din acest stagiu de pregatire. Delegatia brasoveana va reveni miercuri in tara, iar jucatorii vor primi doua zile libere. Sambata, elevii lui Marius Sumudica vor reveni in Antalya pentru al doilea stagiu de pregatire centralizata (18 -25 februarie).

‘’Chiar nu puteam sa ne pregatim in aceasta perioada la Brasov, pentru ca terenurile sunt acoperite de zapada. Jucatorii vor primi doua zile libere, pentru ca venim dupa o perioada extrem de solicitanta. Sambata vom reveni in Antalya, pentru a incepe a doilea cantonament al iernii.

Aici avem conditii bune de pregatire si putem sa pregatim startul campionatului. Saptamana viitoare incercam sa mai parafam inca doua doua meciuri de pregatire”, a declarat antrenorul Marius Sumudica., pentru site-ul oficial al FC Brasov. In primul stagiu de pregatirte din Antalya, FC Brasov a disputat sapte meciuri amicale, bilantul fiind unul excelent: cinci victorii si doua egaluri (Torpedo Kutaisi (2-0), Belchatow (1-1), Sigma Olomouc (3-2), Slavia Sofia (2-0), Beroe Stara Zagora (2-2), Ujpest (3-2) si FC Tiraspol (3-0). (fcbrasov.ro)

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.